De focus van het Junior Steps team:
“Happy Kids = Happy Parents”

Wij worden blij van kindjes die fier naar buiten stappen met hun nieuwe, hippe én bovenal comfortabele schoenen in hun favoriete kleur.

Kinderschoenen passen wordt een feest in onze winkel! Niet alleen bieden we een ruime keuze aan kinderschoenen met meer dan 400 modellen in één maat, we hebben een groot assortiment kinderschoenen voor steunzolen (of losse zolen). Probleemvoeten worden bij ons eerst goed geanalyseerd. Onze schoenenspecialisten bezorgen je schoenen voor elk type kindervoet. Wij zorgen ervoor dat elke kindervoet de juiste schoen krijgt zodat je als ouders zeker bent dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Comfortabel stappen met een hippe nieuwe kinderschoen én bovendien in de favoriete kleur of stijl van je kind.

Ontstaan kinderschoenenwinkel in Zonhoven (Hasselt)

Het verhaal van Junior Steps is begonnen in 1993. We waren nog heel jong maar we hadden allebei een passie voor schoenen. Omdat ikzelf, Marleen, een heel kleine schoenmaat heb (maatje 34) was het altijd een enorme zoektocht om mooie schoenen te vinden. Dikwijls kwamen wij dan ook bij kinderschoenen terecht. Omdat we allebei gek op kinderen zijn was de keuze voor een kinderschoenenwinkel snel gemaakt.

Voordat we aan ons avontuur begonnen hebben we eerst een intensieve opleiding gevolgd over kindervoeten en kinderschoenen. Hier hebben we ook geleerd om kindervoeten te analyseren. Na deze opleiding waren we nog meer overtuigd van het belang van goede kinderschoenen. Wij zijn ook in Italië onze schoenenfabrikanten gaan bezoeken. Dit zijn allemaal kleine familiebedrijfjes die alles nog met hart en ziel doen. Hierdoor is onze passie voor kinderschoenen nog meer gaan groeien. We werken nog altijd zeer nauw samen met onze fabrikanten en krijgen veel inbreng in de collecties. Elk seizoen mogen we ook een eigen collectie van verschillende modellen en kleurcombinaties samenstellen. Deze Limited Edition wordt enkel bij Junior Steps verkocht en hier zijn we best trots op. Dit maakt dat wij een enorm afwisselde job hebben.

Wat maakt onze kinderschoenenwinkel uniek?

In 2018 hebben we een grote uitbreiding gedaan met een nieuwe winkel met 3 aparte afdelingen: een babycorner met klautertrein, een kleuterafdeling en een coole tienerafdeling. Kinderschoenen kopen wordt op deze manier nog leuker voor onze klanten. En wij worden elke dag opnieuw weer blij van kinderen die fier naar buiten stappen met hun nieuwe hippe, comfortabele schoenen in hun favoriete kleur. Daarnaast hebben wij een zeer gebruiksvriendelijke webshop die up to date wordt gehouden, zodat jij efficiënt online kinderschoenen kan kopen!

Ontdek onze kinderschoenenwinkel

Op zoek naar de perfect passende kinderschoen?

Die vinden we voor jou uit meer dan 400 modellen. Wil je het volledige aanbod online bekijken? Dat kan in onze webshop. Daar krijg je werkelijk alle schoenen te zien en kun je dus jouw bezoek vooraf plannen. Snel & efficiënt shoppen doe je online of met een wenslijst in onze winkel. Maar uiteraard helpen we jou ook met veel plezier verder in onze winkel en stemmen we onze keuze aan schoenen af aan elke kindervoet.

Enjoy shopping online

En kom zeker eens langs in onze grote kinderschoenenwinkel in Zonhoven, met meer dan 400 kinderschoenen op 530m², op slechts 8 km van Hasselt!

Graag tot snel,
bij Junior Steps in Zonhoven!
Marleen & Christophe

© 2024 Thimac BV - Grote Eggestraat 23, 3520 Zonhoven (België) - BTW BE 0884.080.368
Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt Junior Steps gebruik van cookies. Meer informatie    OK